Gânduri de început

Spun bună seara tuturor sufletelor care vor citi această postare sau poate nu. Reîncep suflul scrierilor după o lungă şi inexplicabilă pauză pe blogspot, anckhiy.blogspot.com , pentru cei care simt interesul. Sunt multe gândurile care au roit, poposit, învălmăşit existenţa mea în decursul ultimelor luni, astăzi mulţumesc acestor gânduri şi experienţe; fără ele nu m-aş fi reconstruit.

Vreau să scriu despre gânduri; gândurile mele, ale celor din jurul meu, gânduri bune sau mai puţin bune, gânduri nocive sau constructive… toate acestea ne definesc sufletul până la urmă. “Spune-mi cu cine te-nsoţeşti ca să-ţi spun cine eşti”, se încadrează foarte bine şi la capitolul gânduri. Apoi vreau să scriu despre filme, mâncăruri, toate prin filtrul gândurilor mele. Recomand pentru început o conferinţă deosebită a părintelui Teofil Părăian, o voi ataşa acestei postări pentru cei interesaţi de această parte a lumii în care trăim.

O seară minunată în continuare. Nu ştiu cine vor fi cititorii mei, ştiu în schimb că eu voi fi principala mea susţinătoare. Sunt atât de puţini oamenii care ne mai susţin cu adevărat astăzi! Fiecare ne îndreptăm spre cariera visurilor noastre, castelul de fildeş din basme, călătoriile în Singapore, Dubai, cursurile cele mai scumpe si cu titlurile cele mai susprinzătoare şi prinzătoare de urechi…numai timp pentru cărţi de suflet şi omuleţii de lângă noi, nu avem! Ne căsătorim, divorţăm, facem copii, îi abandonăm, iubim, mâine ne răzgândim şi mergem pe drumul carierei, ne hrănim cu pornografii în loc să iubim creştineşte, trăim aventuri de nepovestit, muncim absurd şi peste măsură în loc să ne ocupăm de munca cu noi înşine, ş.a.m.d.

Eu vă doresc timp pentru a vă putea trage sincer sufletul. Viaţa e doar o clipă şi toţi cei care alergăm să fim Einstein sau Freud, Eminescu sau Steve Jobs, vom ajunge la finalul vieţii ai lumii acesteia să ne dăm seama că de fapt nu ne-am trăit viaţa şi că am alergat în permanenţă după himere.

Viaţa e doar o clipă şi e strict proiecţia gândurilor noastre! Nimeni nu are statui ridicate pe lumea cealaltă.

Iată conferinţa despre care vă spuneam. O puteţi asculta chiar aici .

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s